Zsuzsanna véleménye a szertartásról

Kedves Jaime!

Megpróbálom megfogalmazni, amit érzek, nem tudom, hogy sikerül-e. Meg kellett emészteni, persze sokat is gondolkodom. Sok gurut és mestert kerestem föl már. Minden kis dologért amit tőlük kapok nagyon hálás vagyok, de nagyon kritikus is vagyok és ha valami sántikál ellentétes azzal amit mondanak, tovább nincs maradásom, pedig azt hiszem alapvetően hűséges vagyok.
Csak sokat csalódtam a rengeteg önjelölt mesterben. Nagyon vissza tudnak élni a beléjük helyezett bizalommal. Úgyhogy ilyen kettős érzéssel de nagy várakozással mentem a szertartásodra.

Ott pedig amit tapasztaltam, hogy nemcsak teszed a dolgod, hanem egyesével is jelen vagy folyamatosan mindenkinél, de egyszerre fogod is a társaságot. Olyan emberek akik nem nagyon fogadják el egymást a végén mégis megölelik egymást. Úgy hiszem ez szokatlan, hiszen a férjemnek ez az érzelem megnyilvánulás nagyon sok volt és nem ölelte meg a többieket. Mégis egy hónap várakozás elég volt, úgy hogy semmi megjegyzést nem tettél, hogy ő is beengedje a szívébe a másik embert. Azt gondolom, hogy ez nála nagyon nagy eredmény.
Nagyon érdekes szerintem ez, hogy Te tényleg végig ott vagy és mindenre és mindenkire figyelsz, és nem csak csillog és villog a dolog. Mont más ilyen helyen, ahol a vezetőt imádni kell és látni a nagyszerűségét és az egész egy nagy rivalizálás. mindenki a másik fölé akar kerülni. Nálad is biztos ez benne van az emberekben, de benned nem. Ezért egységet tudsz létre hozni. Nekem erre vágyik a legjobban a szívem. Más csak dumál róla Te pedig egyszerűen természetesen és nagyon finoman meg is teszed. Ez nekem nagy tanítás.
A másik meglepő tapasztalatom akkor ért amikor mentem a vonaton és olyat éreztem amit eddig még soha.
Tudod valami gyógyító féle vagyok, de mégis mentem a vonaton és azt hiszem életemben először éreztem, hogy el tudok fogadni mindenkit. Ha büdös és csöves ronda vagy bármilyen. Ez egy nagyon szokatlan érzsé volt. Be tudom az embereket engedni a szívembe. Mindig igyekeztem erre. Bizonyára most is van bennem fal és gátlás, és ítélkezés és kritika, de ezekkel együtt mégis megnyitottad a szívem.

A másik dolog amivel nem tudtam mit kezdeni, hogy milyen méltóságot és tiszteletet és önbecsülést tudsz adni, hiába vagyok tele rengeteg gátlással. Ez is kimondhatatlanul szokatlan. Az emberek ha szeretnek birtokolni akarnak, vagy valamit akarnak. Veled kapcsolatban ezt nem tapasztalom. Mindenki viszonzást és megerősítést vár. Te pedig mindenkit megerősítesz és tényleg adod az életed, méregtől függetlenül is minden pillanatban és nem csak mondod, hanem tényleg úgy érzem hogy így is van. Hiába nem ismerlek olyan régóta.
Tudod ezt szerettem volna viszonozni, amikor próbáltalak gyógyítani, de van egy olyan sejtésem, hogy akkor is Te gyógyítottál minket. A két barátnőm között nagy feszültség volt az utóbbi időben. Ahogy rád tettük a kezünk.- A Kati nagyon viccesen mondta, hogy mint a gyerekek akik rászabadulnak a csokira, -kibékítetted a feszültséget. Elszállt a haragjuk egymás irányába. Remélem, hogy azért egy kicsit tudtunk mégis adni, mert ha csak kicsit viszonozni tudtunk abból amit tőled kaptunk, akkor is boldog vagyok.
Rájöttem fel sem fogjuk ki vagy, hiszen nagyon el vagyunk foglalva magunkkal és Te pedig nagyon egyszerűen teszed a dolgod. A legegyszerűbben segítesz méltósággal és alázattal. Ezt nem nagyon ismerik az emberek.
Vasárnap óta a legegyszerűbb dolgok miatt is sírok, pedig hidd el nem vagyok szomorú. Beültél a kocsiba is sírva fakadtam, de persze tartottam magam.
Ahogy itt ültél nálunk minden kérdés értelmetlen volt. Csak itt ült ez a pici ember figyelt és jelen volt . Minden időtlenné vált és azt hiszem ennyi is elég volt, megnyugodtam, persze azóta is könnyen sírok.

Sajnálom, hogy olyan sok félelem és gát van bennem, de ezekről is olyan szépen és egyszerűen beszélsz.
Úgyhogy nem tudok elég hálás lenni azért a csodáért, hogy ki tartasz s, hogy megajándékozott bennünket a teremtő azzal, hogy itt vagy Magyarországon. Minden nehézség ellenére is kitartasz. Nem is tudom igazán megköszönni, hogy találkozhattam veled, és láthatom azt a csodát aki Te vagy.

ZSUZSANNA VIG.